Serveis

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte relacionat amb els tractaments de medicació prescrits pel metge. La polimedicació pot donar lloc a problemes de salut importants per això oferim un seguiment dels tractaments per tal de resoldre dubtes.
És un sistema d’organització i dosificació de la mediació setmanal receptada per un metge a un pacient. Permet facilitar l’administració de les preses de mediació disminuint errors i descuits, sobretot en pacients polimedicats
Disposem de laboratori propi destinat a l’elaboració de fórmules magistrals sota prescripció mèdica.

Tenir cura del nostre cos és fonamental per a la nostra salut i benestar. Assessorem els millors tractaments per la pell, cremes facials, corporals, gels, cremes solars… Treballem amb marques de prestigi com Eucerin, Vichy, Avène.
Disposem  de productes homeopàtics i generals i encarreguem tractaments personalitzats.

Disposem d’un ampli ventall de productes d’ortopèdia.

Et prenem la pressió arterial a l’instant. Conèixer l’estat de la teva pressió és fonamental per conèixer el teu estat de salut.
Preparem paneretes pel nadó amb una gran varietat de productes com colònies, tovalloletes humides, gels de bany, xumets. A més, afegim un detallet infantil. Es poden encarregar  i ens adaptem a qualsevol pressupost.

Les nostres mascotes també es posen malaltes, per això podem encarregar qualsevol medicament prescrit pel veterinari.

Disposem de contenidor especial per a la recollida de medicaments buits o semi buits, i/o caducats.

A través del nostre formulari pots realitzar la comanda de tots els productes que necessitis de la farmàcia (inclosos medicaments) i passar-los a recollir quan et vagi millor. No hauràs de pagar fins a la recollida i no s’inclouen despeses de gestió de cap tipus. Facilitem la teva compra.

La teva farmàcia de confiança sempre al teu servei